Ποιοί είμαστε

Είμαστε μια οικογένεια με καταγωγή από τα Αυγώνυμα. Αγαπάμε το μικρό, μα όμορφο τούτο χωρίο και αποφασίσαμε χρόνια πριν, να επενδύσουμε στον τουρισμό.

Αρχικά, ανοίξαμε το 1994 με το ψητοπωλείο “ΤΟ ΠΑΤΗΤΗΡΙ”, στην συνέχεια στο χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου το εστιατόριο “ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ”.

“Το Αστέρι” Εστιατόριο

Το 2000 με το μεράκι των γονιών μας και τη δημιουργικότητα των νεοτέρων μελών της οικογενείας μας, χτίσαμε το εστιατόριο “Το Αστέρι” δυτικά του χωριού με την πανοραμική θέα στο Αιγαίο και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα. Το 2007 έγινε προσθήκη ορόφου στο εστιατόριο και δημιουργήσαμε 3 επιπλωμένα τουριστικά διαμερίσματα πλήρως εξοπλισμένα, ένα πραγματικό μπαλκόνι στο Αιγαίο!

Το “Πετράδι”, το τελευταίο μας δημιούργημα, βρίσκεται δίπλα στην κεντρική πλατεία του χωριού στο “Χωροστάσι” (ο χώρος που οι συμμετέχοντες στο πανηγύρι ξεκουραζόταν μέχρι τον επόμενο χορό).

Το κτίριο μέχρι το 1980 το χρησιμοποιούσαν ως στάβλο για το μουλάρι. Θυμάμαι τον παππού μου να με πηγαίνει εκεί, να ταΐζω την “Ψαρή” όπως το έλεγαν το μουλάρι.

Υπνοδωμάτιο

Το 1980 έγινε μια πρόχειρη επισκευή και το 2014 μετατράπηκε σε μια σύγχρονη κατοικία με σεβασμό στην παράδοση.
Ο συνδυασμός της πέτρας με το ξύλο μαζί με τις ανέσεις που παρέχει έφτιαξαν το “Πετράδι“. Μοναδικό όπως έναν πολύτιμο λίθο αληθινό στολίδι των Αυγωνύμων!

 

Θέλουμε να σας καλωσορίσουμε σε τούτο το όμορφο και γραφικό στολιδάκι και να σας ευχηθούμε να περάσετε τις διακοπές σας όπως ακριβώς τις ποθείτε!

 

Leave a Comment